Media, Vormgeving en ICT (MVI)

HOME
Media, Vormgeving en ICT (MVI)

Media, Vormgeving en ICT (MVI)

Ben jij creatief? Ben je fantasierijk, maar heb je ook gevoel voor techniek? Kun jij van jouw vlogs, de mooiste film maken? Kun jij van een saaie krant een mooie glossy maken?

Ben je ook handig met computers en moderne technologie zoals drones en robots? Vind jij het leuk om nieuwe inzichten op film en ICT gebied te ontdekken? Dan kun jij je binnen het profiel MVI uitleven. 

Waarom kiezen voor MVI

Moderne technologie, schilderen, fotoshoppen, 2D en 3D bewerkingen maken zijn een onderdeel van het profiel MVI. Je leert in de praktijk posters, flyers, websites maken en werkt voor opdrachtgevers die om real life opdrachten vragen maken.

Je bent zowel zakelijk als creatief aan de slag in de praktijk. Je leert de skills van een multimedia ontwerper. medewerker ICT, medewerker sign, medewerker fotografie en stand- en decorbouwer. 

Hoe ziet je schoolloopbaan bij MVI

Binnen het profiel MVI volg je 40% van de week praktijklessen en ontdek jij welk onderdeel van dit profiel het beste bij jou past! Je ontdekt waar je kwaliteiten liggen en ontdekt wat je wel of niet leuk vindt aan jouw baan van de toekomst.

De profielgebonden vakken die je moet volgen zijn NaSk1 en Wiskunde.

Hoe werkt een lasershow?

Bij een lasershow komt veel techniek kijken. Ontwerpen, creativiteit en ICT is hierbij erg belangrijk. Lasers worden vaak gebruikt bij grote evenementen en festivals. Hier zie je hoe zo'n lasershow wordt gemaakt!

Probeer het zelf!

Een boek maken heeft alles te maken met vormgeving. Is dit misschien iets voor jou? Probeer het uit op de website van My Storybook. Hier kun je zelf aan de slag met het vormgeven van een boek.

https://www.mystorybook.com/books/new/

HOME