Mobiliteit en Transport (M&T)

HOME
Mobiliteit en Transport (M&T)

Mobiliteit en Transport (M&T)

Wil jij kennismaken met de wereld van Max Verstappen? Ben jij dol op snelle auto´s en motoren en ben je niet bang om vieze handen te krijgen en ben je een doorpakker? Stap dan in de wereld van mobiliteit en transport. 

Waarom kiezen voor M&T?

Binnen dit breed profiel leer je van alles over het werken van en autotechnicus, fietstechnicus en bromfietstechnicus en wie weet zit jij straks in het technisch team van een autocoureur! Je leert hoe je problemen met motoren oplost. Je kijkt naar de toekomst en werkt aan moderne technologie om alles wat op de weg rijdt nog beter te  maken.

Kijk je graag over de grenzen of blijf je liever in Nederland?  Kies dan ook voor het profiel M&T. Rijden met een grote truck door Nederland of Europa is een machtig gevoel! Je leert binnen het profiel M&T meer over het werk van een chauffeur en logistiek medewerker! 

Hoe ziet je schoolloopbaan bij M&T eruit?

Je volgt praktijklessen in een echter garage. In klas 1&2 maak je kennis met het profiel M&T en ontdek jij waar je talenten en kwaliteiten liggen. In klas 3&4 werk je aan het examenprogramma en heb je 40% van de week praktijklessen. Je leert door te doen. Daarnaast volg je ook de algemene vakken. De verplichte vakken bij dit profiel zijn wiskunde en NASK1. 

Meiden die Rijden

Vrachtwagen rijden alleen voor mannen? Echt niet!

Steeds meer vrouwen kiezen voor een baan in de transport. Oftewel, rijden op een vrachtwagen. Ook iets voor jou?

Bekijk de serie Meiden die Rijden en ontdek hoe leuk dit werk is!

Meiden die Rijden

Hoe wordt een auto gemaakt?

In the Future

Hoe zien de auto’s van de toekomst eruit? Misschien wel zo!

HOME