Produceren, Installeren en Energie (PI&E)

HOME
Produceren, Installeren en Energie (PI&E)

PIE Produceren, Installeren en Energie

Ben jij die duizendpoot, die graag op onderzoek uit gaat? Ga jij graag op ontdekkingsreis en ben je benieuwd naar alle moderne technologie in deze wereld? Ontwikkel je graag nieuwe producten of wil je de wereld verbeteren met nieuwe technische producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom kiezen voor PIE

Elektromonteur, installateur, service monteur, verspaner of lasser  worden?  Dat kan allemaal binnen het profiel Produceren, Installeren en Energie. Je  leert veel over bestaande en nieuwe technische vernieuwingen in de wereld. Je produceert nieuwe producten met de hand maar ook met de moderne technologie zoals 3D printers. 

Je maakt kennis met installaties die huizen en gebouwen verwarmen en leert hoe je dit moet onderhouden. Met jouw technisch inzicht leer je ook hoe je installaties kunt verbeteren.

Je leert hoe energie werkt en kunt elektrische aansluitingen maken? Je ontdekt hoe zonnecollectoren  werken en wij onze maatschappij bewuster om laten gaan met energie? 

Hoe ziet je schoolloopbaan bij PIE eruit?

Je volgt de praktijklessen in school en leert door te doen in de praktijk. Je komt erachter welk onderdeel van PIE jou het meest aanspreekt. Zo kun jij je goed voorbereiden op het mbo. Naast de algemene vakken, zijn NASK1 en wiskunde de verplichte profielvakken.

Pascal, Diantha, Leroy en Max werken bij Harwig Emmen/Assen

Loodgieter worden; is dat iets voor jou?

HOME